Udsmyk dit hjem bæredygtigt med tørrede blomster

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Vi vil alle sammen gerne have et smukt hjem, der oser af tryghed og velvære. Med stueplanter og blomsterbuketter kan vi gøre vore hjem behagelige og smukke at opholde sig i. Det ser så smukt ud med buketter med blomster på bordene eller på toppen af en reol. Det giver livskvalitet med organiske vækster i hjemmet. Og mange køber ofte friske buketter, som sættes i vand og stråler. Desværre ofte ikke længere end et par dage, så visner de og drysser og ser sørgelige ud.

Har man derimod tørrede blomster i buketter stående, så har man de skønneste evighedsbuketter med dejlige former og farver, der ikke skal skiftes ud hele tiden. At lave buketter med tørrede blomster er både sjovt og smukt. Der er mange planter, som egner sig fremragende til at tørre og bruge i buketter. Især er græsser og prydgræsser vældig gode og utrolig smukke som tørrede blomster. De kan holde sig evigt i en vase eller krukke i stuen og pynte til alles glæde.

Velegnede arter

Udover græsserne, som findes i et hav af arter, er en plante som for eksempel eukalyptus virkelig smuk og velegnet til tørring. De støvet grønne blade er et smuk indslag i en buket tørrede blomster. Lavendel er også fin til tørring. Og tørrede blomster holder sig som sagt evigt og kræver ikke udskiftning

Dette er rigtig godt for klimaet, der ikke belastes af den forurenende transport fra planteskoler til supermarkedet eller blomsterbutikker. Og så er det godt for pengepungen, at der ikke hele tiden skal investeres i nye buketter af friske blomster, som sjældent holder ret længe. Der er mange fordele ved tørrede blomster. Og de er smukke på en virkelig fin og smagfuld måde.

Fine buketter

Med buketter af tørrede blomster rundt omkring i huset får du et smukt og stilfuldt udtryk, der holder evigt. Organisk og poetisk ser det ud, og man kan nyde synet af tørrede blomster i uendelige tider. De er tidløse og smukke og fylder stuerne med god stemning. Og det er sjovt at lave buketterne selv. Man kan også købe færdige buketter hos blomsterhandleren.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Nyeste
Related news
- Advertisement -spot_img