Skal du have en god flaske Ripasso?

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Der er mange vine at vælge imellem, hvis man går efter de italienske vine. Og rigtig mange gode. De traditionsrige italienske vine er en glæde for vinelskere verden over. Der er en helt speciel ånd i de italienske vine, som er svær at sætte ord på. Men det er et faktum, at støvlelandet producerer nogle af de allerbedste vine i verden. Det er en fornøjelse at udforske disse skønne vine og lade sig henføre til dette lands fantastiske historie og tradition for velsmag.

Hvis man holder af italiensk vin og endnu ikke har smagt en god Ripasso, så er det i højeste grad på tide. Der er nemlig tale om en af de helt klassiske italienske vine. En vin med stolte traditioner og en smagskarakter, der kan måle sig med de allerbedste. Det er en vin, der ikke bare er vin, men som er fremstillet efter en helt særlig metode, der giver en særdeles kraftig og meget lækker aroma.

Smagen af Amarone

En Ripasso stammer fra Valpolicella og fremstilles ved en helt særlig metode, hvor den gærer en ekstra gang sammen med gærrester fra Amarone. Herved opstår en kraftig vin med meget alkohol. Det er en super lækker vin, som kan nydes alene eller som ledsager til kraftige hovedretter. Har du først oplevet den store glæde ved et godt glas af denne smagfulde vin, så vil du vende tilbage til den igen og igen.

Ripasso var oprindeligt et registreret varemærke hos producenten Masi, men i dag er navnet frigivet og benyttes af mange forskellige vinhuse, især i det norditalienske. Den, som elsker Amarone og de italienske vine i det hele taget, vil helt sikkert også elske Ripasso. Den har den samme varme og kraft som Amaronen og giver en intens smagsoplevelse.

Et møde med Italien

Skal man servere italiensk mad i den kraftige ende for sine gæster, så er Ripasso et fremragende bud på en ledsagende vin. En italiensk gryderet ledsaget af denne vin vil vække glæde hos de fleste, som elsker god mad og vin. Og får man ikke drukket hele flasken til maden, så er det kun godt med et ekstra glas til at fordøje med.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Nyeste
Related news
- Advertisement -spot_img