Jakken til Manden Der Aldrig Rigtigt Fryser

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Jeg kan godt lide at læse reklamer – specielt for tøj – og jeg synes meget ofte jeg ser udtrykket: ”Til manden der har alt”. Det kan jeg egentligt godt lide. Det er nemlig et problem, som jeg alle tror, at vi kan genkende. Situationen hvor man skal give en gave til nogen, men simpelthen ikke kan finde ud af, hvad man skal købe. Det er let at købe en gave til en person, der tydeligvis mangler noget. Så går man bare ind og dækker deres behov! Man ved, at de bliver glade for gaven, og kommer til at bruge den. Men hvis man ikke kan identificere et eneste udækket behov? Jamen så er det nærmest umuligt at finde på en god gave! Det er denne problematik tøj-reklamerne bider sig fast i. De tilbyder at løse dit problem, ved at pege på en gave-idé, som selv ”manden der har alt” vil kunne værdsætte.

Jeg er dog blevet lidt træt af, at alle bruger den samme ”manden der har alt” idé. For gaver skal jo også gerne være personlige. Jeg tror ganske enkelt ikke på, at alle mænd der har deres behov dækket, også har en helt masse tilfælles. Det virker helt skørt for mig: alle kan befinde sig i den situation, og det kræver ikke en bestemt personlighed. Man står derfor stadig i et dilemma, efter man har set en ”Til manden der har alt”-reklame. Man ved nemlig stadig ikke, om gaven passer til modtagerens personlighed.

Jeg foreslår derfor, at reklame-folk verden over, vil begynde at bruge mere specifikke sætninger. Kunne vi ikke ramme folk, fra specifikke segmenter, der har alt? På den måde vil du kunne finde den helt rigtige gave, til manden i en bestemt kategori, der har alle sine behov godt dækket ind. 

Hvad ville eksempelvis være den perfekte gave, til manden der aldrig fryser? Det er en meget specifik beskrivelse af en mand: men samtidig rimeligt udbredt. Alle kender nok en person, der er rimeligt kulde-resistent. Hvis du køber noget, med udgangspunkt i dette personlighedstræk, så kan alle se, at det er en personlig gave. Så hvad giver man, til manden der har alt, og aldrig rigtigt fryser?

Mit bedste bud er, at give vedkommende en softshell jakke. Hvis man aldrig rigtigt fryser, jamen så har man ikke brug for tre forskellige jakker til forår, efterår og vinter. En softshell jakke kan klare det hele: den holder den værste kulde ude, og kommer ikke i vejen. En softshell jakke er samtidig dejligt åndbar, og de fleste foretrækker at have sådan en på, i forhold til andre jakker. Manden der aldrig rigtigt fryser vil altså virkeligt sætte pris på at få en soft shell jakke i gave. Det er en gave der er både praktisk og personlig!

- Advertisement -spot_imgspot_img
Nyeste
Related news
- Advertisement -spot_img