Ethvert Dansk Hjem har Gavn af en Pandelampe

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Jeg er flyttet rigtigt mange gange, i løbet af mit liv. Jeg har et job der gør, at jeg med meget kort varsel bliver sendt til en anden by, eller sågar et andet land. Der bliver jeg så og arbejder i et par år, før jeg bliver sendt videre til et nyt sted. Det kan godt være hårdt, sådan at skulle rive rødderne op igen og igen, men jeg elsker det faktisk. For mig er det helt fantastisk, at flytte til et helt nyt sted, og så lære det at kende. Jeg elsker at møde nye mennesker, og få mig et indblik i en kultur, der er fremmed for mig. Der er altså fordele og ulemper, og jeg har heldigvis for vane, at fokusere mest på det positive.

En af udfordringerne ved at skulle flytte hele tiden – og ofte med kort varsel – er at man skal flytte rundt på alle sine ejendele. De fleste mennesker har en tendens til, at rage rigtigt mange forskellige ting til sig. Der er altid ting der frister, så man kan meget let ende med at købe en helt masse ting. Når man har rigtigt mange ejendele, så bliver det pludseligt meget besværligt at flytte. Alting skal pakkes ned, transporteres til det nye sted, pakkes ud og sættes på plads. Da ens nye hjem sjældent er identisk med ens gamle hjem, så er det ikke helt let at finde ud af, hvor man skal placere alting. Der er altså ikke noget at sige til, at de fleste mennesker hader at flytte. Uanset hvor spændt man er på, at komme til at bo et nyt sted, så er flytningen altid en hovedpine.

Da jeg jo skal flytte meget ofte, og med kort varsel, er det en hovedpine jeg meget gerne vil spare væk. Det har jeg ganske enkelt gjort ved, at leve ganske minimalistisk. Jeg forsøger så vidt muligt at undgå, at købe en helt masse ting. Når jeg lejer et hus eller en lejlighed et nyt sted, så vælger jeg altid en bolig der er møbleret på forhånd. Allerede der har jeg gjort mit liv betydeligt lettere. Møbler er noget af det tungeste og mest besværlige at flytte rundt på. Derudover undlader jeg ganske enkelt at købe ting, som jeg ikke har brug for. Hver gang noget frister, så minder jeg mig selv om, at det vil gøre det sværere at flytte i fremtiden – og så dropper jeg typisk at købe det.

Alt hvad jeg ejer kan i dag være i en lille kuffert. Det tager mig cirka 20 minutter at pakke den, og så er jeg faktisk klar til at flytte hele mit liv til et andet sted. Mange er nysgerrige omkring, hvad jeg har i min kuffert: hvad er de helt essentielle ting? Det meste af det giver sig selv. Der er dog én ting, som overrasker mange: jeg pakker altid en pandelampe.

Jeg finder nemlig min pandelampe helt og aldeles uundværlig. Den har reddet mig  mange gange. Hvis strømmen går, så gør en pandelampe det let at navigere rundt i ens mørke hjem. Hvis noget skal repareres i et mørkt skab eller lignende, så har man begge hænder fri, når man lyser det op med en pandelampe. Pandelamper hører altså ikke kun camping til.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Nyeste
Related news
- Advertisement -spot_img